TattooI have since i saw this tatto wanted to do something very familiar to it and when I have the right age and get the guts , im sure do gonna put something alike this on my own tounge.

FUNDERINGARIgår var jag på bio för andra gången den här veckan. Den här gången sällskapade jag med Felicia. Vi såg Flickan som lekte med elden och ärligt talat så tyckte jag den var bättre än den första och den första var ju ruskigt bra. Jag vet inte, men den här kändes mer trovärdig och så var det inte lika mycket våld i denna heller (dock förekom både slagsmål och blod). Det är lite rent utav att man känner sig stolt när man ser riktigt bra svensk film eftersom det inte händer speciellt ofta.

Nåväl tänkte berätta om en desert som jag åt på Hawaii. Den var sagolikt god! Det var stekt kokos som det hade format så att det såg ut som en kokosnöt och inuti fanns vanilj glass. Tillsammans med detta var det som en syrlig sylt liknande hallon. Det är bland det godaste jag har ätit. Fy sjutton vad jag blev sugen nu!

xxx

RSS 2.0