JE T'AIME PARIS


copyright

Paris kärlekens stad. Tyvärr har jag inte fått uppleva den biten än, men Paris och Frankrike har gett mig så mycket mer. Den har visat mig sina ljusaste men också de mörkare.
Första gången var när jag gick i fyran, vi såg alla turist atracktioner man kan se och man blev lika tagen varje gång. Men jag fick ingen vidare trevlig bild av parisare som jag upplevde snorkiga och helt oförstående att man inte pratade perfekt franska. Min pappa blev bestulen ett antal gånger under resan, både på pengar och mobilen.

En kväll när vi var på väg hem till vårat sunkiga hotell var det obehagligt nära att vi skulle bli rånade/överfallna när ett gäng storvuxna killar började följa efter oss. De stod och väntade även utanför vårat hotell när vi väl kommit dit.
Vårat hotell var en annorlunda upplevelse i sig. Ett fallfärdigt lås på ytterdörren och tidiga mornar blev det eftersom hotellet var placerat brevid Paris mäst högljudda försäljar stånd.
Trots alla dessa negativa faktorer var det något med Paris som fick mig att vilja komma tillbaka, vilket jag gjorde förra sommaren. Då åkte bara jag och mamma dit och den resan öppnade mina ögon för konsten något sådant radikalt att jag inte har stängt dom än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0